Vi har lång erfarenhet av fönster-, dörrar och glaslösningar åt företag och privatpersoner.

Vi har lösningar och produkter för alla typer av fönster, glas och dörrprojekt. målsättningen är att vara nära våra kunder när de behöver vår hjälp – snabbt, säkert och smidigt.

Vänd er gärna till oss med frågor eller om ni vill boka ett hembesök. Hembesöket anser många vara guld värt. I lugn och ro får du berätta om dina önskemål och funderingar. Steg för steg går vi sedan igenom vad som är viktigt att tänka på för att du ska få till det precis som du vill ha det. Lösningar diskuteras, möjligheter lyfts fram och frågetecken rätas ut, därefter presenterar vi en skriftlig offert. Och det är dessutom kostnadsfritt.

Vår affärsidé

Vi säljer, monterar, renoverar fönster, dörrar och glas till privatpersoner och företag i mellansverige.

Bäst på marknaden?

Kombinationen av mycket kompetent personal och starka leverantörer som bistår med ett stort kunnande, gör att vi törs säga att Alfaglas tillhör toppskiktet i branschen

Vår kompetens

Alfaglas har mångårig erfarenhet när det gäller glasmästeri, fönster och dörrmontage.18 mans styrka borgar för att vi kan ta åt oss både större och mindre projekt.

Socialt ansvar av stor vikt

Alfaglas i Västerås tar sitt sociala ansvar och mer därtill. Företaget anställer personer med kriminell bakgrund för att ge dem en chans att ordna upp sina liv. De har stort förtroende för sina anställda och har en kö av folk med kriminell bakgrund som söker jobb hos dem.

Vi på Alfaglas hjälper dig att ta rätt beslut.

Kontakta oss om du vill veta mer!
Tel. 021- 13 36 80 | info@alfaglas.se |
Öppettider vardagar kl. 8-16

Våra kunder

Vi verkar företrädesvis i Mälardalsområdet med omnejd. Vi har hjälpt till med projekt i Västerås, Stockholm, Örebro, Eskilstuna och Uppsala. Några exempel på kunder:

Västerås Stad
Bostads AB Mimer
Nordikon
Sandå Måleri
Peab
Larsson & Örnmark Måleri
Målerispectrum
HSB Västmanland
Större och mindre bostadsrättsföreningar

Det här erbjuder vi våra kunder.

  • Du kan dela upp betalningen.
  • Vi ger dig 10 års garanti, både på produkterna och monteringen.
  • De fönster vi säljer håller mycket hög kvalitet och är anpassade efter nordiskt klimat.
  • Vi säljer en helhetslösning.
  • Du behöver inte göra något arbete själv.
  • Priset är fast. Så länge inte du ändrar beställningen påverkas inte fakturan.
  • Monteringsarbete utförs av våra egna montörer.

Läs mer om vad Alfaglas har att erbjuda

Fönster

FÖNSTER

Vi har brett sortiment av svensktillverkade fönster och altandörrar. Vi är återförsäljare för Sveriges ledande fönsterleverantörer: Outline och Elitfönster.

DÖRRAR

Vi levererar och monterar dörrar från Diplomatdörrar och SnickarPer. Ett så brett sortiment gör att vi säkerligen kan möta de flesta kunders behov och önskemål.

Glasmästeri

GLASMÄSTERI

Vår glasmästeriavdelning har mångårig erfarenhet av alla sorters glasarbeten. Till exempel: Smutsavvisande glas, Solskydd och Energiglas,Säkerhets- och skyddsglas.

MONTERAT & KLART

Vi hos Alfaglas erbjuder dig en färdig lösning som vi kallar Monterat & klart. Det innebär helt enkelt att vi monterar, installerar och färdigställer fönsterbytet åt dig.